מתכון עלה בננה ממולא פיראוס פטה כבשים בציפוי קוקוס | השף הלבן

עלה בננה ממולא פיראוס פטה כבשים בציפוי קוקוס

קינוח מרשים ומקורי של עלה בננה ממולא גבינה בציפוי קוקוס

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עלה בננה ממולא פיראוס פטה כבשים בציפוי קוקוס

המרכיבים ל 4 מנות:

מרכיבים:
  • 4 פרוסות פטה כבשים "פיראוס"
  • 1 כף קוקוס טרי מגורד
  • חצי כוס רוטב סויה
  • 5 שיני שום כתושות
  • 2 כפות זנגביל מגורד
  • 4 עלי בננה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את הקוקוס עם רוטב הסויה, שיני השום והזנגביל

  • 02.

    מרככים את עלה הבננה במים רותחים

  • 03.

    מניחים על עלה הבננה שכבה דקה של תערובת הקוקוס

  • 04.

    על תערובת הקוקוס מניחים את פרוסות פטה הכבשים ומכסים בשכבה שנייה של תערובת הקוקוס

  • 05.

    מגלגלים את עלה הבננה לגליל וקושרים בעזרת חוט תפירה

  • 06.

    מטגנים את גליל עלה הבננה במחבת עם 2 כפות שמן

  • 07.

    משפריצים מעט מים לאידוי המנה

  • 08.

    מגישים

הכנת? כאן מדרגים
(71)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.