עלה בננה ממולא פיראוס פטה כבשים בציפוי קוקוס
קינוח מרשים ומקורי של עלה בננה ממולא גבינה בציפוי קוקוס
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 4 מנות:
מרכיבים:
- 4 פרוסות פטה כבשים "פיראוס"
- 1 כף קוקוס טרי מגורד
- חצי כוס רוטב סויה
- 5 שיני שום כתושות
- 2 כפות זנגביל מגורד
- 4 עלי בננה
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את הקוקוס עם רוטב הסויה, שיני השום והזנגביל
-
02.
מרככים את עלה הבננה במים רותחים
-
03.
מניחים על עלה הבננה שכבה דקה של תערובת הקוקוס
-
04.
על תערובת הקוקוס מניחים את פרוסות פטה הכבשים ומכסים בשכבה שנייה של תערובת הקוקוס
-
05.
מגלגלים את עלה הבננה לגליל וקושרים בעזרת חוט תפירה
-
06.
מטגנים את גליל עלה הבננה במחבת עם 2 כפות שמן
-
07.
משפריצים מעט מים לאידוי המנה
-
08.
מגישים
הכנת? כאן מדרגים