גמיסטה פיפרי - פלפלים ממולאים גבינות ללא בישול | השף הלבן

גמיסטה פיפרי – פלפלים ממולאים גבינות ללא בישול

נשנוש קליל ובריא, ללא בישול שגם ילדים אוהבים.

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גמיסטה פיפרי - פלפלים ממולאים גבינות ללא בישול
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 6-8:

  • 1/2 כוס פטה כבשים 20% פיראוס
  • 1/2 כוס יוגורט תנובה
  • 2 כפות שמיר או אורגנו או בצל ירוק קצוצים דק
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 שן שום כתושה
  • להגשה: עלי שמיר או אורגנו טריים + שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מעבירים למעבד מזון את מרכיבי המילוי ומעבדים לקרם אחיד.

  • 02.

    מעבירים לשקית זילוף וממלאים את הפלפלונים.

  • 03.

    מעטרים בעלה שמיר או אורגנו, מזלפים שמן זית מגישים קר.

הכנת? כאן מדרגים
(3)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.