מתכון שקשוקת עגבניות ברוטב שמנת | השף הלבן

שקשוקת עגבניות ברוטב שמנת

שקשוקת עגבניות ברוטב שמנת

מאת: עליזה גבאי קרשבסקי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שקשוקת עגבניות ברוטב שמנת

המרכיבים ל 5 מנות:

  • כפית זרעי סלרי
  • פלפל שחור מעט
  • מיכל שמנת מתוקה
  • 1 פלפל חריף קצוץ
  • 4 עגבניות בשלות
  • 5 ביצים
  • 1 בצל קצוץ
  • 2-3 שיני שום קצוץ

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    מטגנים את הבצל במעט שמן זית .

  • 03.

    מוסיפים את השום, זרעי סלרי הקצוצים, הפלפל והתבלינים.

  • 04.

    מוסיפים את רסק העגבניות.ושימו לב :במקום מים מוסיפים לרסק העגבניות את השמנת. 

  • 05.

    מנמיכים את האש ומוסיפים את הביצים. טעם העגבניות יוצא מדהים ועדין בזכות השמנת .  

הכנת? כאן מדרגים
(46)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.