צ'יפס דפי אורז ופרמזן - טעים וקל להכנה | השף הלבן

צ'יפס דפי אורז ופרמזן

הנשנוש הכי ממכר שיש: חטיף צ'יפס קריספי שמכינים מדפי אורז מטוגנים ומתבלים בפתיתי פרמזן שמוסיפים טעם מיוחד ועמוק

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צ'יפס דפי אורז ופרמזן
צילום: עורך השף הלבן עיצוב: עורך השף הלבן

המרכיבים ל 20 ציפסים גדולים:

  • 3 דפי אורז
  • ½ שקית פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • ½ כפית אבקת שום
  • ½ כפית פפריקה מתוקה
  • ½ כפית אורגנו יבש
  • מלח לפי הטעם
  • שמן לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים מחבת רחבה עם שמן עד רבע גובה הסיר על להבה בינונית, חותכים את הדפי אורז לחתיכות קטנות.

  • 02.

    מכניסים את הדפי אורז לשמן החם, שימו לב שחשוב שהשמן יהיה חם מאוד. תוך מספר רגעים הדפי אורז יהפכו לצ׳יפס קריספי, הוציאו מיד מהשמן והניחו על נייר סופג.

  • 03.

    מערבבים בקערה את כל התבלינים ומפזרים מעל הצ׳יפסים.

  • 04.

    מפזרים מעל פתיתי פרמזן בנדיבות ומגישים. בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.