סגנקי - גבינה מטוגנת עם פלח לימון | השף הלבן

סגנקי – גבינה מטוגנת עם פלח לימון

גבינה טובה מושחמת קלות עם פלח לימון ולחם טרי. פשטות מנצחת

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סגנקי - גבינה מטוגנת עם פלח לימון
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 4:

  • 1 חבילת גבינת חמד 5% או 16% "פיראוס", פרוסה לפרוסות בעובי 1 ס"מ
  • 1/2 כוס קמח
  • שמן לטיגון
  • להגשה: פלחי לימון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקמחים את פרוסות הגבינה. מחממים 2 ס"מ שמן במחבת נון-סטיק (חשוב מחבת למניעת הדבקה) ומטגנים את פרוסות הגבינה המקומחות דקה-שתיים מכל צד עד הזהבה. מגישים עם פלחי לימון ולחם.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.