מתכון מצות מגולגלות במילוי גבינות - מהיר וקל להכנה | השף הלבן

מצות מגולגלות במילוי גבינות

המתכון שישדרג לכם את פסח! המצות המגולגלות במילוי גבינות של יונית צוקרמן שאתם פשוט חייבים לנסות

מאת: יונית צוקרמן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מצות מגולגלות במילוי גבינות
צילום: יונית צוקרמן עיצוב: יונית צוקרמן

המרכיבים ל 20 יחידות:

  • 10 מצות
  • 3 תפוחי אדמה
  • 1 גביע (250 גרם) קוטג' 9% תנובה
  • 2 כפות גבינה לבנה 5% תנובה
  • 200 גרם פתיתי עמק
  • 100 גרם בולגרית 5% "פיראוס"
לטיגון:
  • שמן
  • ביצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    טובלים כל מצה במים או חלב למשך חצי דקה (15 שניות כל צד). מניחים על מגבת למשך 25 דקות.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 02.

    למלית: מקלפים את תפוחי האדמה, מבשלים במים עם מעט מלח עד לריכוך. מסננים, מעבירים לקערה ומועכים כמו לפירה. מוסיפים קוטג', גבינה לבנה, פתיתי עמק וגבינה בולגרית ומערבבים היטב.

  • 03.

    חוצים כל מצה ל-2, מניחים מלית בקצה ומגלגלים. את הקצה סוגרים עם ביצה טרופה.

  • 04.

    לאחר מילוי וגלגול המצות, טובלים כל מצה מגולגלת בביצה טרופה עם קורט מלח.

  • 05.

    מטגנים עד להזהבה

  • 06.

    מגישים לצד גבינות וסלט טרי

הכנת? כאן מדרגים
(4)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.