לביבות תפוחי אדמה וקישואים - מתכון פריך וחגיגי | השף הלבן

לביבות תפוחי אדמה וקישואים

מתכון חגיגי לחנוכה ללביבות תפוחי אדמה וקישואים

מאת: מתכון גולש
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות תפוחי אדמה וקישואים

המרכיבים ל 8 מנות:

  • 2 קישואים מגורדים
  • 2 תפוחי אדמה גדולים מגורדים
  • 2 בצלים מגורדים
  • 3 ביצים
  • 2 כוסות קמח
  • 3 כפות פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • חצי כוס שמן זית
  • מלח , פלפל
  • 3 כפות עשבי תיבול קצוצים – טימין, בזיליקום, פטרוזיליה (ניתן רק חלק מהם)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל החומרים בקערה

  • 02.

    מטגנים לביבות במחבת עם 2 כפות שמן זית . לחילופין ניתן ליצור לביבות בתבנית מרופדת בנייר אפיה משומן בשמן זית. יש לאפות בחום גבוה 220 מעלות.

  • 03.

    להגיש עם שמנת חמוצה.

הכנת? כאן מדרגים
(117)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.