מתכון לביבות קוטג' וזיתים ללא גלוטן - מהיר וקל להכנה | השף הלבן

לביבות קוטג' וזיתים

מחפשים לשדרג את ארוחת הבוקר המשפחתית? בואו להכין את המתכון של נטלי לוין ללביבות קוטג' שמזכירות פנקייקים מלוחים וניתן לשדרג עם כל תוספת שאוהבים

מאת: נטלי לוין
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות קוטג' וזיתים
צילום: נטלי לוין עיצוב: נטלי לוין

המרכיבים ל 12 יחידות:

  • 1 גביע (250 גרם) קוטג' תנובה
  • 1 ביצה L
  • ¼ כפית מלח
  • 35 גרם (1/4 כוס) קמח (או קורנפלור לגרסה ללא גלוטן)
  • 25 גרם (כ-10 יחידות) זיתים מגולענים
גודל תבנית: מחבת לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה שמים קוטג', ביצה, מלח וקמח ומערבבים בכף עד לקבלת תערובת אחידה.

  • 02.

    קוצצים את הזיתים ומוסיפים לתערובת.

  • 03.

    מחממים מחבת עם מעט שמן ובעזרת 2 כפות יוצקים לביבות קטנות.

  • 04.

    מטגנים על להבה נמוכה-בינונית עד הזהבה יפה משני הצדדים.

  • 05.

    מגישים חם עם קוטג' וירקות.

הכנת? כאן מדרגים
(108)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.