לביבות כרובית וגבינות - השף הלבן

לביבות כרובית וגבינות

לביבות כרובית וגבינות שיתאימו לכל ארוחה ולכל גיל!

מאת: בתיה שורק
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות כרובית וגבינות
צילום: בתיה שורק עיצוב: בתיה שורק

המרכיבים ל 15-20 לביבות:

  • 1/2 שקית "סנפרוסט כרובית מוקפאת" מופשרת
  • 3 גבעולי בצל ירוק גדול קצוצים
  • 1 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 1 צרור כוסברה קצוצה
  • 2 שיני שום כתושות
  • 3 ביצים
  • 3 כפות קמח מצה
  • 50 גרם בולגרית פיראוס
  • 50 גרם גרנה פדנו COLLECTION
  • מלח
  • פלפל
גודל תבנית: תבנית תנור

הוראות הכנה:

  • 01.

    קוצצים את פרחי הכרובית, פטרוזיליה, כוסברה ובצל ירוק.

  • 02.

    מוסיפים את כל המצרכים לקערה גדולה ומערבבים היטב.

  • 03.

    יוצרים לביבות בגודל של כדור פינג פונג ומניחים על תבנית תנור עם נייר אפייה, מרססים בספריי שמן זית (או מזלפים מעט) מעל כל לביבה.

  • 04.

    אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 20-25 דקות או עד הזהבה.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 05.

    בתיאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.