לביבות כרובית מטוגנות
לביבות כרובית מעולות שמתאימות לחנוכה, אבל לא רק
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל30 יחידות:
- 1 כרובית גדולה
- 1 בצל קצוץ
- בצל ירוק קצוץ
- פטרוזיליה קצוצה
- 2 ביצים
- 1/2 כוס קמח
- 1/4 כוס שמן קנולה
- 1-2 שיני שום קצוצות
- מלח ופלפל שחור
לרוטב:
- 3 מעדני יופלה לבן 3% של תנובה
- 2 גביעי שמנת 15% של תנובה
- 250 מ"ל שלי או ריויון 1.5%
- פטרוזיליה קצוצה
- שמיר קצוץ
- 2 שיני שום קצוצות
הוראות הכנה:
-
01.
מפרקים את הכרובית לפרחים קטנים. חולטים במים רותחים למשך 10 לריכוך.
-
02.
במקביל מטגנים את הבצל במחבת עד להזהבה קלה.
-
03.
מעבירים את הכרובית לקערה ומועכים אותה.
-
04.
מוסיפים לקערה קמח, ביצים, בצל מטוגן,בצל ירוק, פטרוזיליה,שום, מלח ופלפל שחור.מערבבים את המרכיבים עד לקבלת בלילה אחידה.
-
05.
מחממים שמן במחבת ומטגנים את הלביבות משני הצדדים עד להזהבה.
הכנת? כאן מדרגים