כוסות טאקו טבעוניות עם טופו בסגנון מקסיקני | השף הלבן

כוסות טאקו טבעוניות עם טופו בסגנון מקסיקני – מנה מדליקה ומיוחדת

ארוחה מקסיקנית טבעונית קוצרת מחמאות! ככה תכינו את המנה שתגנוב את ההצגה בארוחה – כוסות טאקו מדליקות ממולאות בטופו וירקות

כוסות טאקו טבעוניות עם טופו בסגנון מקסיקני מאת: אולגה טוכשר
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי עיצוב: נועה קנריק

המרכיבים ל3:

  • 3 טורטיות קטנות מוכנות
  • 3 כפיות שמן
למילוי:
  • 2 כפות שמן
  • 1 בצל בינוני, חתוך לקוביות קטנות
  • 2-3 שיני שום, קצוצות
  • 300 גרם (1 חבילה) טופו פיקנטי "תנובה"
  • 1 כוס תירס משומר, מסונן
  • 1 כוס חומוס משומר, מסונן
  • 12 עגבניות שרי צבעוניות, חצויות
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 כפית כמון
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה או חריפה
  • 2-3 כפות עלי כוסברה קצוצים
הגשה:
  • מניפות אבוקדו
  • 1 גביע מעדן סויה BIO בטעם טבעי "תנובה"
  • כוסברה

הוראות הכנה:

  • 01.

        מכינים את כוסות הטאקו: מחממים תנור ל-180 מעלות.

  • 02.

        משמנים קלות קערות שמתאימות לתנור ומסדרים בתוכן את הטורטיות. אופים כ-10-12 דקות, או עד שהטורטיות מזהיבות ומתייצבות לכדי צורת קערה.

    טיימר מופעל
    00:12:00
  • 03.

        מכינים את המלית: מסננים את הטופו, מייבשים בעזרת מגבות נייר וחותכים לקוביות בינוניות.

  • 04.

        מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה קלה. מוסיפים את קוביות הטופו וממשיכים לטגן תוך ערבוב, עד שהטופו מתחיל טיפה להזהיב.

  • 05.

        מוסיפים את התירס, החומוס ועגבניות השרי וממשיכים להקפיץ עוד כמה דקות. מתבלים, מוסיפים את הכוסברה, מערבבים ומכבים את הלהבה.

  • 06.

        מרכיבים את הטאקו: ממלאים את כוסות הטאקו במלית, מסדרים מעל מניפות אבוקדו, כמה כפיות מעדן סויה, מפזרים את הכוסברה ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)