כוסות טאקו טבעוניות עם טופו בסגנון מקסיקני | השף הלבן

כוסות טאקו טבעוניות עם טופו בסגנון מקסיקני – מנה מדליקה ומיוחדת

ארוחה מקסיקנית טבעונית קוצרת מחמאות! ככה תכינו את המנה שתגנוב את ההצגה בארוחה – כוסות טאקו מדליקות ממולאות בטופו וירקות

מאת: אולגה טוכשר
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי עיצוב: נועה קנריק

המרכיבים ל 3:

  • 3 טורטיות קטנות מוכנות
  • 3 כפיות שמן
למילוי:
  • 2 כפות שמן
  • 1 בצל בינוני, חתוך לקוביות קטנות
  • 2-3 שיני שום, קצוצות
  • 300 גרם (1 חבילה) טופו פיקנטי "תנובה"
  • 1 כוס תירס משומר, מסונן
  • 1 כוס חומוס משומר, מסונן
  • 12 עגבניות שרי צבעוניות, חצויות
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 כפית כמון
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה או חריפה
  • 2-3 כפות עלי כוסברה קצוצים
הגשה:
  • מניפות אבוקדו
  • 1 גביע מעדן סויה BIO בטעם טבעי "תנובה"
  • כוסברה

הוראות הכנה:

  • 01.

        מכינים את כוסות הטאקו: מחממים תנור ל-180 מעלות.

  • 02.

        משמנים קלות קערות שמתאימות לתנור ומסדרים בתוכן את הטורטיות. אופים כ-10-12 דקות, או עד שהטורטיות מזהיבות ומתייצבות לכדי צורת קערה.

    טיימר מופעל
    00:12:00
  • 03.

        מכינים את המלית: מסננים את הטופו, מייבשים בעזרת מגבות נייר וחותכים לקוביות בינוניות.

  • 04.

        מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה קלה. מוסיפים את קוביות הטופו וממשיכים לטגן תוך ערבוב, עד שהטופו מתחיל טיפה להזהיב.

  • 05.

        מוסיפים את התירס, החומוס ועגבניות השרי וממשיכים להקפיץ עוד כמה דקות. מתבלים, מוסיפים את הכוסברה, מערבבים ומכבים את הלהבה.

  • 06.

        מרכיבים את הטאקו: ממלאים את כוסות הטאקו במלית, מסדרים מעל מניפות אבוקדו, כמה כפיות מעדן סויה, מפזרים את הכוסברה ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.