טופו בסגנון פרובאנס בגלייז מייפל וחרדל של בת-שי | השף הלבן

טופו בסגנון פרובאנס בגלייז מייפל וחרדל של בת-שי

בת שי מציגה -טופו ארומתי בגלייז מתקתק ופיקנטי. ארוחה משביעה, טעימה ומפנקת שקל וכיף להכין!

מאת: בת שי עוז
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טופו בסגנון פרובאנס בגלייז מייפל וחרדל של בת-שי
צילום: בת-שי עוז עיצוב: בת-שי עוז

המרכיבים ל2 מנות:

מצרכים
  • חבילת טופו תנובה אלטרנטיב בטעם פרובאנס
  • 2 כפות קורנפלור
  • רבע כוס מייפל
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כף חומץ אורז/חומץ תפוחים
  • 1 כפית גדושה חרדל דיז׳ון גרגרים
  • פלפל שחור
  • מלח
  • שמן לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    נסנן את הטופו מנוזלים ונספוג היטב את הנוזלים שנותרו בעזרת נייר סופג ולחיצה על הטופו.

  • 02.

    נפורר לצ׳אנקים מכובדים, נמליח ונצפה בקורנפלור.

  • 03.

    נטגן את הטופו במחבת חמה עם מעט שמן עד להשחמה וקריספיות של חתיכות הטופו כ-5 דקות בערבוב מתמיד ונוציא לקערה בצד

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

    בנתיים בצד נאחד את כל חומרי הרוטב; מייפל, סויה, חומץ, חרדל ופלפל ונכניס למחבת שבה השתמשנו

  • 05.

    ברגע שהגלייז מתחיל לבעבע נוסיף את הטופו למחבת ונקפיץ לעוד 2-3 דקות עד לכיסוי מלא של הטופו ברוטב.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 06.

    נגיש יחד עם אורז ומעט ירוקים ויש לכם ארוחה היסטרית מלאה בחלבון באפס מאמץ!

הכנת? כאן מדרגים
(7)