רול סלמון מעושן עם גבינת שמנת ועירית | השף הלבן

רול סלמון

מנה קלילה שאפשר לקחת לטיולים או לעבודה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רול סלמון

המרכיבים ל25 רולים:

  • 300 גרם סלמון מעושן של "דגי תנובה"
  • 5 טורטיות
  • 1 גביע (225 גרם) גבינת שמנת "נפוליאון" 30% בטעם טבעי
  • 1 צרור עירית

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנה

  • 02.

     מחממים מחבת טפלון על להבה נמוכה -בינונית, מניחים טורטייה ומחממים כחצי דקה מכל צד.

  • 03.

     מצננים כדקה.

  • 04.

    מורחים כל טורטייה בגבינה, תוך השארת שוליים של 3 ס"מ ללא גבינה.

  • 05.

     מסדרים על השליש התחתון פרוסות סלמון מעושן וחמישית מצרור העירית ומגלגלים לגליל הדוק. פורסים לרולים באורך 3 ס"מ.   ומרול סלמון נעבור לאגרול סלמון

הכנת? כאן מדרגים
(217)