רול סלמון
מנה קלילה שאפשר לקחת לטיולים או לעבודה
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל25 רולים:
- 300 גרם סלמון מעושן של "דגי תנובה"
- 5 טורטיות
- 1 גביע (225 גרם) גבינת שמנת "נפוליאון" 30% בטעם טבעי
- 1 צרור עירית
הוראות הכנה:
-
01.
הכנה
-
02.
מחממים מחבת טפלון על להבה נמוכה -בינונית, מניחים טורטייה ומחממים כחצי דקה מכל צד.
-
03.
מצננים כדקה.
-
04.
מורחים כל טורטייה בגבינה, תוך השארת שוליים של 3 ס"מ ללא גבינה.
-
05.
מסדרים על השליש התחתון פרוסות סלמון מעושן וחמישית מצרור העירית ומגלגלים לגליל הדוק. פורסים לרולים באורך 3 ס"מ. ומרול סלמון נעבור לאגרול סלמון
הכנת? כאן מדרגים