קוביות סלמון ברוטב חמאת בוטנים
מתכון שכולם אוהבים: שיפודים עם קוביות סלמון ברוטב חמאת בוטנים שישדרגו כל ארוחת צהריים! אגב, הקונספט של קוביות סלמון על שיפודים יעבוד עם כל רוטב שתבחרו

המרכיבים ל 2 מנות:
- 1 אריזה (300 גרם) קוביות סלמון להקפצה "דגי תנובה"
- ½ כוס חמאת בוטנים טבעית
- 2 כפות דבש או מייפל טבעי
- ½ לימון
- 1/3 כוס מים
- ¼ כפית מלח
- ¼ כפית פלפל
- להגשה: ¼ כוס בוטנים קצוצים
הוראות הכנה:
-
01.
מפשירים את קוביות הסלמון לפי הוראות היצרן. מחממים תנור ל-170 מעלות בתוכנית טורבו.
-
02.
בעדינות משפדים את הקוביות על שיפוד, כ-4-5 קוביות בשיפוד.
-
03.
בקערה מערבבים את כל מרכיבי הרוטב לרוטב אחיד.
-
04.
מורחים את הקוביות בעזרת מברשת ברוטב חמאת בוטנים ואופים כ-10 דקות.
טיימר מופעל
-
05.
מוציאים ומפזרים בוטנים קצוצים. מגישים לצד אורז לבן.
-
06.
בתאבון!
הידעת?
על אף שדגים הם מבין מחומרי הגלם שאנשים הכי מפחדים להתעסק איתם בבית, הם גם נחשבים לחומר גלם פופולרי שמסוגל ליצור מנות נהדרות. חשוב לציין כי הכנה של דגים בבית לא חייבת להיות מסובכת – לא חייבים להיות שף כדי להכין מנת דג עסיסית וטעימה. בשביל להוכיח זאת, קבלו מתכון שכולם אוהבים: שיפודים עם קוביות סלמון ברוטב חמאת בוטנים שישדרגו כל ארוחת צהריים! אגב, הקונספט של קוביות סלמון על שיפודים יעבוד עם כל רוטב שתבחרו. אז למה אתם מחכים, תתחילו לנסות רטבים שונים.