פילה סלמון ברוטב צ׳ילי מתוק בתוספת ירקות | השף הלבן

פילה סלמון ברוטב צ׳ילי מתוק בתוספת ארטישוק ופלפלים צבעוניים

מתכון מנצח, קל וטעים! רק 6 מצרכים ו-10 דקות עבודה למנת דג נהדרת לכל המשפחה.

מאת: אפרת ליכטנשטט
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אפרת ליכטנשטט עיצוב: אפרת ליכטנשטט

המרכיבים ל 8:

  • פילה סלמון מופשר, "דגי תנובה"
  • צנצנת ארטישוק א-לה רומנה, 500 גרם
  • 1 פלפל אדום פרוס לפרוסות
  • 1 פלפל כתום פרוס לפרוסות
  • 1 פלפל צהוב פרוס לפרוסות
  • 5 כפות רוטב צ׳ילי מתוק, "אוליביה"

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לטמפרטורה של  200 מעלות.

  • 02.

    מרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה ומניחים את פילה הסלמון כשהעור כלפי מטה.

  • 03.

    בעזרת כף או מברשת מורחים 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק על פילה הסלמון.

  • 04.

    בקערה מערבבים היטב את פרוסות הפלפלים עם  2 כפות רוטב צ׳ילי מתוק.

  • 05.

    מניחים את הפלפלים לצד הפילה ומעליהם מסדרים את פלחי הארטישוק.

  • 06.

    אופים כ- 20-25 דקות עד השחמה. מגישים חם בתום האפייה.

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(13)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.