פילה דג סלמון במעטפת פיסטוקים פריכה - מתכון טעים וקל | השף הלבן

פילה סלמון בקראסט פיסטוקים בתוספת אספרגוס, בצל ולימון

פילה סלמון בציפוי פריך של פיסטוקים, שלא תאמינו כמה קל ומהיר להכין! מנה יפהפיה של אפרת ליכטנשטט שכדאי לכל חובבי האספרגוס להכין לארוחה הבאה

מאת: אפרת ליכטנשטט
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אפרת ליכטנשטט עיצוב: אפרת ליכטנשטט

המרכיבים ל8:

  • פילה סלמון מופשר "דגי תנובה"
  • זר אספרגוס
  • 1 בצל סגול חתוך לרבעים
  • 1 לימון חתוך לפרוסות
רכיבי הקראסט:
  • 250 גרם פיסטוקים קצוצים דק
  • 3 כפות דבש
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כף חרדל
  • ¼ כפית מלח
גודל תבנית: תבנית מרובעת בגודל 30*20 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לטמפרטורה של 200 מעלות.

  • 02.

    מרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה ומניחים את פילה הסלמון כשהעור כלפי מטה.

  • 03.

    בקערה מערבבים היטב את כל רכיבי הקראסט.

  • 04.

    מפזרים את התערובת מעל הדג ומהדקים אותה לשכבה אחידה.

  • 05.

    מניחים את האספרגוס והלימונים לצד הדג ומברישים אותם במעט שמן זית.

  • 06.

    אופים כ-20-25 דקות עד השחמה.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 07.

    מגישים חם בתום האפייה לצד סלט טרי.

  • 08.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(17)