מתכון פילה מרלוזה על מצע קישואים | השף הלבן

פילה מרלוזה על מצע קישואים

מנת דגים מצופי קמח ומטוגנים בחמאה, מנה עיקרית (חלבית) משביעה ומומלצת לחובבי דגים, קלה להכנה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פילה מרלוזה על מצע קישואים

המרכיבים ל4 מנות:

  • 8 יחידות פילה דג מרלוזה "דגי תנובה"
  • כוס קמח לבן
  • 1/4 חבילת חמאה תנובה
  • 3 שיני שום קצוצות
  • פטרוזיליה קצוצה
  • 8 קישואים בינוניים חתוכים לרצועות
  • עלי טימין
  • מלח
  • פלפל גרוס טרי
  • מעט מיץ לימון סחוט טרי

הוראות הכנה:

  • 01.

    מייבשים את הדגים בעזרת נייר סופג ומקמחים. מנערים את שאריות הקמח ומטגנים בחמאה, שום ומלח 2 דקות מכל צד עד להשחמה. מפזרים מעל הדגים פטרוזיליה קצוצה.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 02.

    במחבת עם מעט שמן זית, מקפיצים את הקישואים החתוכים עם טיפת מיץ לימון סחוט טרי, שום קצוץ, עלי טימין, מלח ופלפל גרוס טרי.

  • 03.

    הצעת הגשה:להניח לכל סועד על צלחת את הקישואים המוקפצים ועליהן 2 יחידות פילה מרלוזה.

הכנת? כאן מדרגים
(107)