פילה דניס ברוטב שמנת וריחן
לארוחות ערב מפוארות ומפנקות – דג דניס ברוטב שמנת עשיר בטעמים
חלבי
סוג מתכון
60 דק
זמן הכנה
קשה
רמת מיומנות
המרכיבים ל2 מנות:
- 2 דגי דניס מפולטים
- 2 גביעי שמנת לבישול 15% מסדרת השף הלבן
- 5 גבעולי עלי בזיליקום קצוצים
- 100 גרם חמאת תנובה
- אגוז מוסקט
- 3 כפות קמח
- מלח
- פלפל שחור
הוראות הכנה:
-
01.
מתבלים את הדניס המפולטים במלח ופלפל ומקמחים משני הצדדים.
-
02.
ממיסים בתוך מחבת את החמאה., מטגנים את הדניס משני צדדיו ומניחים בצד.
-
03.
לאחר סיום טיגון כל הדגים שופכים את השמן המיותר, מוסיפים את השמנת המתוקה למחבת ומרתיחים
-
04.
. מוסיפים מלח, פלפל ואגוז מוסקט ועלי בזיליקום קצוצים לרוטב. הגשה ניתן להגיש את הדגים עם הרוטב מעל או בצד
הכנת? כאן מדרגים