מתכון פילה דניס ברוטב שמנת וריחן | השף הלבן

פילה דניס ברוטב שמנת וריחן

לארוחות ערב מפוארות ומפנקות – דג דניס ברוטב שמנת עשיר בטעמים

מאת: עורך שף לבן
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קשה רמת מיומנות
פילה דניס ברוטב שמנת וריחן

המרכיבים ל2 מנות:

  • 2 דגי דניס מפולטים
  • 2 גביעי שמנת לבישול 15% מסדרת השף הלבן
  • 5 גבעולי עלי בזיליקום קצוצים
  • 100 גרם חמאת תנובה
  • אגוז מוסקט
  • 3 כפות קמח
  • מלח
  • פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מתבלים את הדניס המפולטים במלח ופלפל ומקמחים משני הצדדים.

  • 02.

    ממיסים בתוך מחבת את החמאה., מטגנים את הדניס משני צדדיו ומניחים בצד.

  • 03.

    לאחר סיום טיגון כל הדגים שופכים את השמן המיותר, מוסיפים את השמנת המתוקה למחבת ומרתיחים

  • 04.

    . מוסיפים מלח, פלפל ואגוז מוסקט ועלי בזיליקום קצוצים לרוטב. הגשה ניתן להגיש את הדגים עם הרוטב מעל או בצד

הכנת? כאן מדרגים
(122)