פילה אמנון בסלסת עגבניות - טעים וקל להכנה | השף הלבן

פילה אמנון בסלסת עגבניות

מתכון לפילה אמנון חגיגים ליל הסדר (וגם לכל יום אחר בשנה) שירשים את האורחים שלכם. אוהבים טעמים חריפים? ניתן להוסיף למרכיבי הסלסה גם פלפל חריף קצוץ!

מאת: נטע ליבנה
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
פילה אמנון בסלסת עגבניות
צילום: נטע ליבנה עיצוב: נטע ליבנה

המרכיבים ל4 מנות:

  • 1 חבילה פילה אמנון "דגי תנובה" מופשר במקרר למשך לילה
לסלסה:
  • 3 עגבניות קצוצות דק
  • ½ צרור פטרוזיליה קצוצה
  • ½ צרור כוסברה קצוצה
  • 4 שיני שום קצוצות דק
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור גרוס
  • 3 כפות שמן זית
גודל תבנית: תבנית תנור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה.

  • 02.

    מניחים את הפילטים בתבנית.

  • 03.

    מכינים את הסלסה: מערבבים את כל המרכיבים.

  • 04.

    מפזרים את הסלסה מעל לפילטים ואופים בתנור 12-18 דקות או עד שהדגים מוכנים.

    טיימר מופעל
    00:18:00
הכנת? כאן מדרגים
(6)