מתכון קרפצ'יו סלמון | השף הלבן

מתכון קרפצ'יו סלמון

מנה קלסית קלילה וטעימה

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון קרפצ'יו סלמון

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 300 גרם פילה סלמון נקי מעצמות
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית מירין (יין אורז, ניתן להשיג במרכולים ובחנויות מתמחות)
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות עירית קצוצה
  • 1.5 כף מיץ לימון טרי

הוראות הכנה:

  • 01.

    הוראות הכנה למתכון:

  • 02.

    בעזרת סכין חלקה, צרה וחדה מאוד פורסים את פילה הדג לכיוון הזנב, לפרוסות בזווית של 45 מעלות בעובי דק - 2-4 מילימטר. כשמגיעים לעור מסובבים את הסכין כלפי חוץ כך שהעור לא ישאר מחובר לפרוסת הדג אותה פורסים.

  • 03.

    מניחים את הפרוסות ישירות על צלחת ההגשה כמניפה עדינה.

  • 04.

    בצלוחית טורפים היטב שמן זית, מירין, מיץ לימון טרי וקורט קטן של פלפל שחור גרוס .

  • 05.

    בעזרת כפית יוצקים מעט מהתחמיץ מעל הדג ומעל בוזקים מלח גס ומעט עירית קצוצה.

  • 06.

    מגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(209)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.