סביצ'ה דג ים ופטה כבשים | השף הלבן

סביצ'ה דג ים ופטה כבשים

הסביצ'ה של גיא פינס לשבועות שם דגש על חומרי גלם טריים ואיכותיים: יוגורט קרמי, דג ים, עשבי תיבול, שמן זית, בצל סגול וגבינת פטה שמוסיפה מליחות נהדרת למנה

מאת: גיא פינס
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סביצ'ה דג ים ופטה כבשים
צילום: דניאל שכטר עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 1 ½ גביעים (300 גרם) יוגורט תנובה
  • ½ חבילה (125 גרם) פטה כבשים 20% "פיראוס"
  • 600 גרם דג ים טרי פרוס לפרוסות דקות
  • 4 כפות פטרוזיליה / כוסברה קצוצה / עשבי תיבול שאוהבים
  • 1/2 פלפל צ'ילי פרוס לטבעות דקות
  • 1 עגבנייה חצויה לשניים
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית מלח גס
  • מיץ מחצי לימון
  • 1 כפית גרידת לימון
  • 1/2 בצל סגול פרוס לרצועות דקות
גודל תבנית: צלחת הגשה רחבה ושטוחה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את היוגורט עם מלח וגרידת לימון ומניחים על מסננת מרופדת נייר סופג לכשלוש שעות במקרר.

  • 02.

    מורחים את היוגורט על צלחת ההגשה

  • 03.

    מניחים את פרוסות הדג על היוגורט, מניחים בין פרוסות הדג את טבעות הצ'ילי והבצל הסגול, סוחטים מעל עגבנייה ומיץ לימון.

  • 04.

    מוזגים שמן זית על הדג ומפזרים מלח גס.

  • 05.

    מפזרים עשבי תיבול ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.