מתכון פילה סלמון במרינדת דבש וסויה | השף הלבן

מתכון לפילה סלמון במרינדת דבש וסויה

מתכון שישדרג לכם את הדגים

מאת: דגי תנובה
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לפילה סלמון במרינדת דבש וסויה

המרכיבים ל4 מנות:

  • 4 יח’ פילה סלמון של דגי תנובה
  • 1/2 כוס דבש
  • 1/4 כוס רוטב סויה
  • 4 כפיות שקדים פרוסים לבנים, מושרים במים

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנה

  • 02.

    שוטפים את דגי הסלמון ומייבשים בנייר סופג.

  • 03.

    משרים במרינדת דבש וסויה למשך שעה.

  • 04.

    מוציאים את הנתחים מהמרינדה ומניחים כל נתח על רדיד אלומיניום נפרד. מוסיפים כף מהמרינדה ועוטפים ברדיד האלומניום.

  • 05.

    מניחים בתבנית פיירקס ואופים בתנור שחומם ל 180 מעלות במשך 15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 06.

    מסירים את נייר האלומיניום מדגי הסלמון ומפזרים על גבי הנתחים את המרינדה שנותרה.

  • 07.

    מפזרים על כל נתח פילה כפית של פרוסות שקדים ואופים במשך 10 דקות נוספות. הצעת הגשה מומלץ להגיש עם פירה תפ"א ובטטה או על מצע עלים ירוקים . לעוד מתכוני דגים  

    טיימר מופעל
    00:10:00

הידעת?

הסלמון הוא אחד מהדגים האהובים ביותר, ובצדק: יש לו טעם נהדר וקל מאוד להכין ממנו מנות עשירות וטעימות. ככה מכינים את הקלאסיקה - סלמון בתנור שמתאים לאירוח שאלת השאלות: איך מכינים סלמון בתנור שייצא עסיסי למרות האפייה? התשובה - מקפידים על זמני האפייה וכבר כשהשומן צץ על גבי הסלמון מוציאים אותו מהתנור. לפניכם מתכון למתכון לפילה סלמון במרינדת דבש וסויה, הכי פשוט והכי מוצלח שיש. קדימה, למטבח!

הכנת? כאן מדרגים
(861)