גלילות סלמון מעושן עם פטה וגבינת שמנת – מתכון מנצח | השף הלבן

גלילות סלמון מעושן עם פטה וגבינת שמנת

מחפשים מנה ראשונה קלילה, טעימה ומהירה להכנה? יש לנו את המתכון המושלם בשבילכם –גלילות סלמון מעושן עם גבינות, ההצלחה מובטחת!

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גלילות סלמון מעושן עם פטה וגבינת שמנת

המרכיבים ל10 גלילים:

מרכיבים:
  • 150 גרם סלמון מעושן קצוץ דק
  • 2 גביעי גבינת נפוליאון בטעם טבעי
  • 200 מ"ל קרם פרש
  • 1 גביע שמנת של פעם
  • 1/2 כפית פלפל לבן
  • 1/2 כוס עירית קצוצה
לעיטור:
  • 10 פרוסות סלמון מעושן

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בקערה את כל מרכיבי הפטה ומערבבים לתערובת אחידה.

  • 02.

    מרפדים תבנית מלבנית בניילון ניצמד, ממלאים את התבנית בתערובת ומהדקים היטב. שומרים במקרר למשך הלילה.

  • 03.

    למחרת הופכים את התבנית על מגש נאה ומקלפים את הניילון הנצמד.

  • 04.

    מגלגלים את פרוסות הסלמון המעושן לגלילים ומסדרים בצפיפות מעל הפטה. מגישים עם לחם טרי.

הכנת? כאן מדרגים
(92)