תבשיל כרוב, גזר ונקניקיות
גרסה משודרגת וטעימה לנקניקיה עם כרוב בלחמניה
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 2-3:
- 2 כפות שמן
- שני שיני שום פרוסות
- חצי בצל קצוץ
- 1 כרוב קטן פרוס לפרוסות דקות
- גזר אחד גדול מגורר
- 4-5 נקניקיות "טירת צבי", חתוכות לטבעות
- מלח ופלפל
- אפשר להוסיף פלפל צ׳ילי חריף למי שאוהב
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים כף שמן אחת במחבת ומטגנים את טבעות הנקניקיות עד השחמה.בסיום, מעבירים אותן לצלחת.
-
02.
באותה מחבת מחממים עוד כף שמן ומטגנים את חצי בצל הקצוץ עד הזהבה, מוסיפים את השום וממשיכים לטגן קלות.
-
03.
מוסיפים למחבת את הכרוב הפרוס ומאדים עד ריכוך. מעט לפני שהכרוב מוכן מוסיפים את הגזר המגורר. ממשיכים לאדות עוד כמה דקות.
-
04.
מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים את הכל ביחד עוד מספר דקות, מתבשלים ומגישים חם.
הכנת? כאן מדרגים