מתכון תבשיל כרוב, גזר ונקניקיות | השף הלבן

תבשיל כרוב, גזר ונקניקיות

גרסה משודרגת וטעימה לנקניקיה עם כרוב בלחמניה

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
 תבשיל כרוב, גזר ונקניקיות

המרכיבים ל 2-3:

  • 2 כפות שמן
  • שני שיני שום פרוסות
  • חצי בצל קצוץ
  • 1 כרוב קטן פרוס לפרוסות דקות
  • גזר אחד גדול מגורר
  • 4-5 נקניקיות "טירת צבי", חתוכות לטבעות
  • מלח ופלפל
  • אפשר להוסיף פלפל צ׳ילי חריף למי שאוהב

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים כף שמן אחת במחבת ומטגנים את טבעות הנקניקיות עד השחמה.בסיום, מעבירים אותן לצלחת.

  • 02.

    באותה מחבת מחממים עוד כף שמן ומטגנים את חצי בצל הקצוץ עד הזהבה, מוסיפים את השום וממשיכים לטגן קלות.

  • 03.

    מוסיפים למחבת את הכרוב הפרוס ומאדים עד ריכוך. מעט לפני שהכרוב מוכן מוסיפים את הגזר המגורר. ממשיכים לאדות עוד כמה דקות.

  • 04.

    מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים את הכל ביחד עוד מספר דקות, מתבשלים ומגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(6)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.