סלט שורשים וכרובית צלוייה
בואו לשבור שגרה עם סלט צבעוני וטעים במיוחד
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
- 400 גרם מיני כרובית מוקפאת "סנפרוסט"
- 2 כפות שמן זית
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- 1 שורש פטרוזיליה, קצוץ לקוביות
- 1 שורש סלרי, קצוץ לקוביות
- 2 גזרים, קצוצים לקוביות
- 1 סלק, קצוץ לקוביות
- 1 קולורבי, קצוץ לקוביות
- עלים מ-10 גבעולים של עשבי התיבול– נענע, פטרוזיליה, כוסברה (כל אחד), קצוצים
- 1 בצל ירוק, קצוץ
- מיץ מ-2 לימונים
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים כף שמן זית במחבת ברזל, מטגנים את המיני כרובית עד להשחמה, מתבלים במלח ופלפל ומורידים מהלהבה.
-
02.
מערבבים בקערה את כל המרכיבים למעט הכרובית, מעבירים לצלחת הגשה ומניחים את הכרובית מעל.לגיוון: ניתן להוסיף בבסיס צלחת ההגשה 3 כפות יוגורט עיזים.
הכנת? כאן מדרגים