סלט שורשים וכרובית צלוייה | השף הלבן

סלט שורשים וכרובית צלוייה

בואו לשבור שגרה עם סלט צבעוני וטעים במיוחד

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט שורשים וכרובית צלוייה
  • 400 גרם מיני כרובית מוקפאת "סנפרוסט"
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 שורש פטרוזיליה, קצוץ לקוביות
  • 1 שורש סלרי, קצוץ לקוביות
  • 2 גזרים, קצוצים לקוביות
  • 1 סלק, קצוץ לקוביות
  • 1 קולורבי, קצוץ לקוביות
  • עלים מ-10 גבעולים של עשבי התיבול– נענע, פטרוזיליה, כוסברה (כל אחד), קצוצים
  • 1 בצל ירוק, קצוץ
  • מיץ מ-2 לימונים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים כף שמן זית במחבת ברזל, מטגנים את המיני כרובית עד להשחמה, מתבלים במלח ופלפל ומורידים מהלהבה.

  • 02.

    מערבבים בקערה את כל המרכיבים למעט הכרובית, מעבירים לצלחת הגשה ומניחים את הכרובית מעל.לגיוון: ניתן להוסיף בבסיס צלחת ההגשה 3 כפות יוגורט עיזים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)