מתכון סלט צבעוני לראש השנה | השף הלבן

סלט צבעוני לראש השנה

סלט שעועית עם רימונים ושקדים ברוטב עסיסי

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט צבעוני לראש השנה

המרכיבים ל 7 מנות:

  • 1 שקית שעועית צהובה חתוכה קפואה 'סנפרוסט' (800 גרם)
  • 1 שקית שעועית ירוקה חתוכה קפואה 'סנפרוסט' (800 גרם)
  • 2 כוסות גרגירי רימון
  • 100 גרם שקדים לבנים פרוסים קלויים
לרוטב:
  • 1/3 כוס שמן קנולה
  • 1/3 כוס חומץ בן יין לבן
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 כפית גדושה חרדל
  • 1 כפית גדושה דבש
  • 1 כפית גדושה סוכר
  • פלפל גרוס
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    מביאים לרתיחה מים עם כף מלח בסיר גדול. לאחר מכן, מוסיפים שעועית צהובה ומבשלים אותה במשך 3 דקות. מסננים ומצננים.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 02.

    חוזרים על הפעולה עם השעועית הירוקה.

  • 03.

    מעבירים את שני סוגי השעועית לקערה גדולה ומוסיפים לתערובת רימונים ושקדים.

  • 04.

    מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה, יוצקים על הסלט ומערבבים.

הכנת? כאן מדרגים
(103)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.