סלט ירקות עם חזה עוף בקייג'ין – סלט מושלם וקל להכנה | השף הלבן

סלט ירקות עם חזה עוף בקייג'ין

סלט מושלם שמתאים לכל ארוחה – צהריים, ערב או סתם פינוק למשפחה

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט ירקות עם חזה עוף בקייג'ין

המרכיבים ל מנות 4:

  • 3/4 כוס שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור טחון
  • 1 שן שום קצוצה קטן מאוד
  • קורט סוכר
  • 1 חזה עוף שלם (פרפר) "עוף תנובה"
  • תערובת תבלין "קייג'ין"
  • שמן קנולה
  • 6 עגבניות שרי
  • 1 פלפל צהוב
  • 1/3 חסה אמריקאית בינונית
  • 1 בצל סגול בינוני
  • 2 מלפפונים חמוצים
  • 2 מלפפונים טריים קלופים
  • 4 ענפי פטרוזיליה שלמים
  • חופן עלי רוקט
  • 1/2 כוס אפונת ירוקה "סנפרוסט", מבושלת קלות במי מלח
לרוטב הויניגרט:
  • 1 כף חומץ תפוחים
  • 1/2 כפית חרדל דיז'ון גרגירים
  • 1/4 כוס חומץ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים את הויניגרט מראש: מכניסים את כל המרכיבים לצנצנת בעלת מכסה אוטם, סוגרים היטב ומנערים היטב.

  • 02.

    מנקים היטב את חזה העוף משאריות שומן ועצמות ומחלקים ל-2 חזות.

  • 03.

    מפזרים משני צידי חזה העוף מתערובת הקייג'ין ומורחים ביחד עם מעט שמן זית על פני חזות העוף. משרים ל-30 דקות.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 04.

    מחממים מחבת פסים לחום בינוני ומורחים בשמן קנולה.

  • 05.

    צולים את חזה העוף משני צדדיו ל-5-7 דקות, יש לשים לב שלא לייבש את חזה העוף בזמן הצליה.

    טיימר מופעל
    00:07:00
  • 06.

    לפני ההגשה חותכים את הירקות הקרים לגודל בינוני ומערבבים ביחד בקערת סלט גדולה.

  • 07.

    חותכים את חזה העוף לרצועות דקות ומפזרים מעל הסלט.

  • 08.

    מערבבים היטב את הויניגרט בצנצנת אטומה, יוצקים מהויניגרט מעל הסלט ומערבבים.

הכנת? כאן מדרגים
(139)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.