סלט ירוק-כתום | השף הלבן

סלט ירוק-כתום

סלט מרענן וטעים במיוחד.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט ירוק-כתום
צילום: ליטל ארזי עיצוב: ליטל ארזי

המרכיבים ל 2 מנות:

  • 2 חופני רשאד
  • 2 חופני ארוגולה
  • 1/2 כוס עלי זעתר
  • 1/2 כוס עלי נענע קרועים ביד
  • 1 כוס קוביות דלעת + 80 גרם דלעת
  • 2 כפות שמן זית
  • 40 גרם גבינת גבע פרמזן קולקשן
  • לרוטב:
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1 כף חומץ תפוחים
  • 3 כפות שמן זית
  • 1/2 כף פרג שלם
  • 1/2 שן שום כתושה
  • 1 כף דבש
  • 1/4 כפית חריף אש אוליביה
  • מלח (לפי הטעם)

הוראות הכנה:

  • 01.

    קלוריות: 375 למנה | נקודות שומרי משקל: 6 למנה

  • 02.

    להכנת הרוטב: לערבב את כל החומרים יחדיו בעזרת מטרפה ולשמור בצד.

  • 03.

    להכנת קוביות דלעת: לערבב את הקוביות דלעת עם 2 כפות שמן, מלח+ פלפל ולהקפיץ על מחבת חמה עד שהקוביות רכות ומקבלות חריכה קלה.

  • 04.

    בעזרת מנדולינה או קולפן ליצור רצועות דקות מכמות הדלעת הנוספת.

  • 05.

    בעזרת קולפן, ליצור קילופי פרמז'ן.

  • 06.

    לערבב את כל העלים הירוקים עם הרוטב ולהניח על צלחת הגשה, מעל לפזר את הקוביות דלעת, הרצועות, וגילופי הפרמז'ן.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.