סלט ירוק ברוטב איטלקי
סלט ירוק ברוטב איטלקי, תוספת מצוינת למנה עיקרית
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

- 1 קופסא עלי בייבי
- 1 ראש חסה אייסברג
לרוטב:
- 1 כוס חומץ יין אדום
- 1/4 כוס יין אדום
- 1 כפית סוכר
- 1/4 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כף חרדל
- 1/2 1 כוסות שמן
- 1 גבעול בזיליקום טרי
- 1 גבעול רוזמרין
- 1 גבעול מיורן
הוראות הכנה:
-
01.
הכנת הרוטב:
-
02.
מסירים את העלים מגבעולי עשבי התיבול ומניחים בבלנדר.
-
03.
מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב לבלנדר חוץ מהשמן ומערבבים היטב.
-
04.
יוצקים את השמן בזרזיפים לאט לאט עד שהרוטב מקבל סמיכות עדינה.
-
05.
מוציאים ומעבירים לכלי אחסון.
-
06.
משתמשים בכמות הרצויה ושומרים במקום קריר אך לא במקרר.
הכנת? כאן מדרגים