סלט בורגול על מצע מעדן סויה בסגנון גבינה לבנה | השף הלבן

סלט בורגול על מצע סויה בסגנון גבינה לבנה

סלט בסגנון טאבולה עם הרבה עשבי תיבול מרעננים, מוגש על בסיס נפלא של סויה בסגנון גבינה לבנה

מאת: שף עומר מילר
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
צילום: חיים יוסף עיצוב: ענת לבל

המרכיבים ל3 מנות:

  • 100 גרם פטרוזיליה
  • 100 גרם נענע
  • 100 גרם כוסברה
  • 50 גרם בצל ירוק
  • חצי פלפל חריף ירוק
  • 100 גרם בורגול אחרי השרייה
  • 30 גרם חמוציות
  • 30 גרם שקדים קלויים
  • שמן זית, מלח, פלפל ומיץ לימון
  • סויה בסגנון גבינה לבנה בטעם טבעי/ טוסקנה/ שום שמיר

הוראות הכנה:

  • 01.

    קוצצים את כל העשבים, מערבבים את כל המצרכים יחד מערבבים וטועמים.

  • 02.

    להגשה:

  • 03.

    בצלחת ההגשה מניחים 2 כפות סויה

  • 04.

    בסגנון גבינה לבנה בטעם טבעי/ טוסקנה/ שום שמיר ועליהן את סלט הטאבולה.

הכנת? כאן מדרגים
(0)