סלט בורגול על מצע מעדן סויה בסגנון גבינה לבנה | השף הלבן

סלט בורגול על מצע סויה בסגנון גבינה לבנה

סלט בסגנון טאבולה עם הרבה עשבי תיבול מרעננים, מוגש על בסיס נפלא של סויה בסגנון גבינה לבנה

מאת: שף עומר מילר
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
צילום: חיים יוסף עיצוב: ענת לבל

המרכיבים ל 3 מנות:

  • 100 גרם פטרוזיליה
  • 100 גרם נענע
  • 100 גרם כוסברה
  • 50 גרם בצל ירוק
  • חצי פלפל חריף ירוק
  • 100 גרם בורגול אחרי השרייה
  • 30 גרם חמוציות
  • 30 גרם שקדים קלויים
  • שמן זית, מלח, פלפל ומיץ לימון
  • סויה בסגנון גבינה לבנה בטעם טבעי/ טוסקנה/ שום שמיר

הוראות הכנה:

  • 01.

    קוצצים את כל העשבים, מערבבים את כל המצרכים יחד מערבבים וטועמים.

  • 02.

    להגשה:

  • 03.

    בצלחת ההגשה מניחים 2 כפות סויה

  • 04.

    בסגנון גבינה לבנה בטעם טבעי/ טוסקנה/ שום שמיר ועליהן את סלט הטאבולה.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.