"טאבולה" כרובית
סלט הטאבולה המפורסם בגרסה נטולת גלוטן ודלת פחמימות.
							פרווה
							סוג מתכון
						
					
							עד 10 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
													צילום: אפיק גבאי
													עיצוב: יעל מגן
						
					
				
			המרכיבים ל 4:
- 1 שקית (800 גרם) פתיתי כרובית מוקפאים "סנפרוסט"
 - 1 כף שמן זית
 - 1 בצל לבן, קצוץ
 - 1 עגבניה, קצוצה
 - מלח
 - פלפל שחור, גרוס
 - 1 כף סומק
 - מיץ מ-2 לימונים
 - 2 בצלים ירוקים, קצוצים
 - עלים מ-5 גבעולי פטרוזיליה, קצוצים
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
מפשירים את פתיתי הכרובית במים פושרים במסננת וסוחטים בתוך מגבת עד לייבוש.
 - 
								02.
								
מערבבים את יתר המרכיבים עם פתיתי הכרובית, מתבלים ומגישים.
 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						
									

