ריבועי ריבת תות מהירי הכנה | השף הלבן

ריבועי ריבת תות מהירי הכנה

האורחים בדלת? קבלו מתכון מושלם לריבועי ריבת תות שמיכינים ב-10 דקות

מאת: אלונה זוהר
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ריבועי ריבת תות מהירי הכנה
צילום: אלונה זוהר עיצוב: אלונה זוהר

המרכיבים ל12:

  • 1 חב' בצק פריך חמאה, מעדנות
  • 1 צנצנת ריבת תות שדה
  • 50 גרם בוטנים קלויים (לא מומלחים)
גודל תבנית: תבנית מלבנית

הוראות הכנה:

  • 01.

    לפרוס את הבצק על תבנית עם נייר אפיה, להשאיר 3/4 לשתי וערב.

  • 02.

    למרוח ריבה בנדיבות.

  • 03.

    לפזר בוטנים.

  • 04.

    לעשות פסים של שתי וערב.

  • 05.

    לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 20-25 דק'. ** ניתן להחליף באיזו ריבה שבוחרים

הכנת? כאן מדרגים
(0)