רוטב שמנת לפסטה
רוטב שמנת לפסטה מהיר וקל הכנה – ארבעה מצרכים ועשר דקות עבודה ויש לכם ארוחה
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל6:
- 1 מיכל שמנת לבישול 15% "השף הלבן"
- שום כתוש לפי הטעם
- כפית שטוחה של אבקת מרק עוף (פרווה)
- רבע חבילת חמאה "תנובה"
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים מחבת על האש וממסים בה את החמאה עד להמסה מלאה.
-
02.
מוסיפים את השום הכתוש ואבקת המרק ומערבבים בכף עץ עד שהכל נמס ביחד.
-
03.
מוסיפים את מיכל השמנת, מערבבים עד שהתערובת אחידה ומביאים לרתיחה.
-
04.
שופכים על פסטה מבושלת ומערבבים.
הידעת?
יש מעט מאוד מאכלים בעולם אהובים יותר מהפסטה האיטלקית המוכרת. היופי בפסטה היא שמדובר בעולם שלם עם אינספור רטבים, תוספות ומרקמים שונים. בתוך העולם המגוון הזה ישנן מנות שהפופולריות שלהן שנייה רק לטעם המפנק שלהן. אחת מאותן מנות היא פסטת שמנת. המתכון הבא לרוטב שמנת, חמאה ושום (ניתן כמובן גם להוסיף פטריות) מתאים לכל מנת פסטה. מתכון קל להכנה ועשיר בטעם שכדאי לאמץ לארוחות ערב משפחתיות עם סוג הפסטה האהוב עליכם.
הכנת? כאן מדרגים