מתכון רוטב פסטו טבעוני | השף הלבן

רוטב פסטו טבעוני

פסטו, רוטב וממרח מן המטבח האיטלקי, נפוץ מאוד במטבח הישראלי, לשימוש בכריכים, פסטה ועוד

מאת: קורל וקנין
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רוטב פסטו טבעוני

המרכיבים ל125 מ"ל רוטב:

  • חבילת עלי בזיליקום
  • 100 גרם צנוברים
  • חצי כוס שמן זית
  • 2 שיני שום
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    לרסק את כל החומרים במעבד מזון.מומלץ לשים בפסטה.

הכנת? כאן מדרגים
(716)