מתכון טחינה ירוקה | השף הלבן

טחינה ירוקה

מתכון להכנת טחינה ירוקה חמצמצה שתשדרג כל ארוחה. טעים עם סלט קצוץ, מנה בשרית או סתם פרוסת לחם טרי

מאת: עורך השף הלבן
עד 10 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
טחינה ירוקה

המרכיבים ל6:

  • 2 כוסות של טחינה גולמית איכותית
  • כוס וחצי פטרוזיליה טריה קצוצה גס
  • מלח לימון
  • 1/2 כפית שום כתוש
  • קורט מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    מעבירים את הפטרוזיליה אל מעבד מזון, מוסיפים 1/4 כוס מים מים וטוחנים היטב.

  • 02.

    מוסיפים לתערובת את הטחינה הגולמית, קורט מלח, חצי כפית שום הכתוש, 2 קורט מלח לימון וכוס מים ומערבבים במעבד המזון.

  • 03.

    טעם הטחינה צריך להיות חמצמץ מעט. על מנת לקבל צבע ירוק בוהק, ניתן להוסיף עוד פטרוזיליה.  

הכנת? כאן מדרגים
(223)