קרואסון ממולא גבינה בולגרית למריחה, זוקיני קלוי ופלפלים קלויים
כריך צבעוני משגע, שאי אפשר להפסיק לאכול.
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 5-6:
- לפלפלים והזוקיני הקלויים:
- 3 זוקיני קטנים, שטופים היטב ופרוסים דק
- 2 פלפלים אדומים, שטופים, מנוקים מזרעים וחתוכים לרצועות דקיקות
- 2 פלפלים כתומים/צהובים, שטופים, מנוקים מזרעים וחתוכים לרצועות דקיקות
- 2-3 כפות שמן זית
- מלח אטלנטי
- פלפל שחור גרוס גס
- להגשה:
- 5-6 קרואסונים חמאה איכותיים
- 1 חבילה (200 גרם) גבינה בולגרית למריחה 5% שומן פיראוס
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-210 מעלות ומרפדים תבנית תנור בשני ניירות אפייה. מפזרים את פרוסות זוקיני ורצועות פלפלים, מזלפים 2-3 כפות שמן זית בזרזיף דק, בוזקים מעט מלח אטלנטי ופלפל שחור גרוס ומערבבים בעדינות. כשהתנור חם מכניסים את התבנית למרכזו ואופים במשך 15 דקות. פותחים את התנור, מערבבים בכף עץ, מסובבים את התבנית בתנור ואופים 10-13 דקות נוספות או עד להופעת סימני צריבה יפים. מוציאים ומצננים מעט.
טיימר מופעל
-
02.
הגשה: חוצים קרואסונים, מורחים בנדיבות גבינה בולגרית למריחה, מפזרים מהפלפלים והזוקיני הקלויים ומגישים מיד.
הכנת? כאן מדרגים