פרנץ' טוסט מוצרלה
אוהבים פרנץ' טוסט? תאהבו אותו עוד יותר כשהוא ממולא במוצרלה וזרוי בפרמזן. סלט ירוק על־יד ויש לכם ארוחת ערב מושלמת. לארוחה מרובת משתתפים, מכפילים את הכמויות
המרכיבים ל1:
- 1 ביצה גדולה
- 2 כפות חלב
- מלח ופלפל
- 2 פרוסות חלה
- ½ כפית ממרח חרדל חלק
- 1 פרוסה פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
- 10 גרם חמאה לטיגון
- פתיתי פרמזן "השף הלבן" לזרייה
הוראות הכנה:
-
01.
טורפים את הביצה עם החלב בצלחת עמוקה. מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם.
-
02.
מניחים את פרוסות החלה זו לצד זו. מורחים פרוסה אחת בשכבה דקה של חרדל (אפשר להחליף את החרדל בממרח אחר שאוהבים - נסו פסטו או קטשופ או אפילו חמאת בוטנים). מניחים את פרוסת המוצרלה על הפרוסה השנייה. טובלים את הצד המרוח של פרוסת החרדל בביצה הטרופה, ומניחים את פרוסת החלה הטבולה על פרוסת המוצרלה, כשצד החרדל הספוג בביצה כלפי מטה. מעבירים את הכריך הסגור לצלחת הביצה הטרופה, ומספיגים אותו בביצה טרופה משני צידיו.
-
03.
ממסים את החמאה במחבת מעל להבה בינונית. מעבירים את הכריך למחבת (כדאי להיעזר בכף טיגון), ומטגנים אותו עד שהוא מזהיב משני צידיו. מוציאים לצלחת הגשה, זורים למעלה פתיתי פרמזן ומגישים מיד.