קממבר אפויה בדבש וטימין לצד קרקרי מנצ'גו קל להכנה | השף הלבן

מתכון לגבינת קממבר אפויה בדבש וטימין לצד קרקרי מנצ'גו

ניסיתם פעם לאפות גבינת קממבר בתנור? אתם חייבים לנסות! חורצים את הגבינה, מזלפים דבש, מתבלים ואופים. הכי פשוט שיש, ויש לנו גם מתכון לקרקרים שמגישים בצד

מאת: רחלי קרוט
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גבינת קממבר אפויה בדבש
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נועה קנריק

המרכיבים למשפחתי:

  • 1 קממבר "COLLECTION"
  • 3 כפות דבש
  • 1/2 כפית מלח גס
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/4 כפית אבקת שום – לא חובה
  • 3 ענפי טימין
קרקרי גבינת מנצ'גו:
  • 2 כוסות קמח לבן
  • 1 כוס קמח כוסמין לבן או מלא
  • 1 כף סוכר לבן או מייפל או דבש
  • 1 כף מלח
  • 5 כפות שמן זית
  • 1 כוס מים
  • 50 גרם מנצ'גו "COLLECTION"
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים את הקרקרים: בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את כל המצרכים פרט לגבינה ולשים במשך 2 דקות.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 02.

    מגרדים את גבינת המנצ'גו על החלק הדק בפומפייה ומוסיפים לקערה. לשים עד שנוצר בצק חלק. בערך 4 דקות.

    טיימר מופעל
    00:04:00
  • 03.

    מחלקים את הבצק ל-2 ומרדדים כל חלק של בצק בין 2 ניירות אפייה עד שנוצר עלה בצק דק מאוד. חשוב לרדד לעובי אחיד כדי שהקרקרים יאפו כמו שצריך ובאותו זמן. מסירים את נייר האפייה העליון.

  • 04.

    מחממים תנור ל-190 מעלות.

  • 05.

    חותכים את הבצק למלבנים, מעויינים, ריבועים או כל צורה שאוהבים בעזרת סכין או גלגלת של פיצה ואופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 20-30 דקות או עד שהקרקרים זהובים.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 06.

    מכינים את הקממבר: בתוך קערה שמתאימה לתנור, או בתבנית תנור, מניחים נייר אפייה ומעליו מניחים את הקממבר.

  • 07.

    יוצרים חריצים לאורכה ולרוחבה, בחלק העליון, כך שנוצרים מרובעים.

  • 08.

    מזלפים מעל דבש ומפזרים מלח, פלפל שחור, אבקת שום ועלי טימין.

  • 09.

    אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות למשך 20 דקות או עד שהגבינה מותכת מבפנים.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 10.

    מגישים מיד, כל עוד הגבינה חמה, ביחד עם הקרקרים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)