"כריך" קרם מסקרפונה ותותים | השף הלבן

"כריך" קרם מסקרפונה ותותים

קרם מסקרפונה עשיר ותותים טריים בין שתי שכבות פריכות ומתוקות של דפי פילו זהובים.

מאת: דנית סלומון
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: יהודה סלומון עיצוב: יהודה סלומון

המרכיבים ל 6:

  • 4 עלי פילו "מעדנות" מופשרים לפי ההוראות על האריזה
  • 25 גרם חמאת "תנובה" מומסת
  • 4 כפות אבקת סוכר
למלית:
  • 1 קופסה (250 גרם) גבינת מסקרפונה קולקשן בטמפרטורת החדר
  • 100 גרם שמנת חמוצה "של פעם" 27%
  • 50 גרם אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כפות ליקר דובדבנים משובח (או ליקר תפוזים)
  • 250 גרם תותי שדה חתוכים

הוראות הכנה:

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.