"כריך" קרם מסקרפונה ותותים | השף הלבן

"כריך" קרם מסקרפונה ותותים

קרם מסקרפונה עשיר ותותים טריים בין שתי שכבות פריכות ומתוקות של דפי פילו זהובים.

מאת: דנית סלומון
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: יהודה סלומון עיצוב: יהודה סלומון

המרכיבים ל6:

  • 4 עלי פילו "מעדנות" מופשרים לפי ההוראות על האריזה
  • 25 גרם חמאת "תנובה" מומסת
  • 4 כפות אבקת סוכר
למלית:
  • 1 קופסה (250 גרם) גבינת מסקרפונה קולקשן בטמפרטורת החדר
  • 100 גרם שמנת חמוצה "של פעם" 27%
  • 50 גרם אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כפות ליקר דובדבנים משובח (או ליקר תפוזים)
  • 250 גרם תותי שדה חתוכים

הוראות הכנה:

הכנת? כאן מדרגים
(0)