"כריך" קרם מסקרפונה ותותים
קרם מסקרפונה עשיר ותותים טריים בין שתי שכבות פריכות ומתוקות של דפי פילו זהובים.
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: יהודה סלומון
עיצוב: יהודה סלומון
המרכיבים ל6:
- 4 עלי פילו "מעדנות" מופשרים לפי ההוראות על האריזה
- 25 גרם חמאת "תנובה" מומסת
- 4 כפות אבקת סוכר
למלית:
- 1 קופסה (250 גרם) גבינת מסקרפונה קולקשן בטמפרטורת החדר
- 100 גרם שמנת חמוצה "של פעם" 27%
- 50 גרם אבקת סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- 2 כפות ליקר דובדבנים משובח (או ליקר תפוזים)
- 250 גרם תותי שדה חתוכים
הוראות הכנה:
הכנת? כאן מדרגים