כריך פתוח של סלט חצילים ופלפלים | השף הלבן

כריך פתוח של סלט חצילים ופלפלים

כריך נהדר ומרשים, מלא בטעמים!

כריך פתוח של סלט חצילים ופלפלים מאת: שפית ליטל ארזי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כריך פתוח של סלט חצילים ופלפלים
צילום: שפית ליטל ארזי עיצוב: שפית ליטל ארזי

המרכיבים ל4 כריכים:

  • לחם כפרי פרוס לאורך
  • 60 גרם גבינת חמד 16% פיראוס
  • זיתים שחורים מגולענים
  • עירית קצוצה
  • עלי נענע
  • שמן זית
לסלט:
  • 2 חצילים
  • 2 פלפלים אדומים
  • 2 כפות חומץ
  • 1 כפית שום כתוש
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות אגוזי מלך טחונים
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית כוסברה יבשה

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנת הסלט:

  • 02.

    לקלות את הפלפלים והחצילים בשלמותם על הגריל/ גז עד שהם חרוכים לגמרי ובשר החציל שינה את צבעו ללבן. להוציא את תוכן החציל ולהניח בתוך מסננת כ-15 דקות. את הפלפל יש להניח בקערה ולעטוף בניילון נצמד, כאשר הפלפלים מתקררים מעט, יש לקלף ולהניח יחד עם החציל במסננת.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 03.

    לקצוץ דק-דק את הפלפל והחציל ולערבב יחד עם שאר מרכיבי הסלט.הרכבת הכריך:על פרוסת לחם יש למרוח בנדיבות מהסלט, לפורר גבינת חמד, לפזר מעט עירית קצוצה וזיתים שחורים, להניח מספר עלי נענע ולזרזף מעל שמן-זית.

הכנת? כאן מדרגים
(0)