כריך פתוח של סלט חצילים ופלפלים
כריך נהדר ומרשים, מלא בטעמים!
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: שפית ליטל ארזי
עיצוב: שפית ליטל ארזי
המרכיבים ל4 כריכים:
- לחם כפרי פרוס לאורך
- 60 גרם גבינת חמד 16% פיראוס
- זיתים שחורים מגולענים
- עירית קצוצה
- עלי נענע
- שמן זית
לסלט:
- 2 חצילים
- 2 פלפלים אדומים
- 2 כפות חומץ
- 1 כפית שום כתוש
- 2 כפות שמן זית
- 2 כפות אגוזי מלך טחונים
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית כוסברה יבשה
הוראות הכנה:
-
01.
הכנת הסלט:
-
02.
לקלות את הפלפלים והחצילים בשלמותם על הגריל/ גז עד שהם חרוכים לגמרי ובשר החציל שינה את צבעו ללבן. להוציא את תוכן החציל ולהניח בתוך מסננת כ-15 דקות. את הפלפל יש להניח בקערה ולעטוף בניילון נצמד, כאשר הפלפלים מתקררים מעט, יש לקלף ולהניח יחד עם החציל במסננת.
טיימר מופעל
-
03.
לקצוץ דק-דק את הפלפל והחציל ולערבב יחד עם שאר מרכיבי הסלט.הרכבת הכריך:על פרוסת לחם יש למרוח בנדיבות מהסלט, לפורר גבינת חמד, לפזר מעט עירית קצוצה וזיתים שחורים, להניח מספר עלי נענע ולזרזף מעל שמן-זית.
הכנת? כאן מדרגים