כריך פסטו ולאבנה
כריך ירוק לבן עם פסטו, לאבנה וירקות
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							עד 20 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
המרכיבים ל מנה 1:
- לאבנה טרייה
- 2 פרוסות לחם שחור או לחמנייה
- עגבניה
- עלי רוקט
- שמן זית
- פלפל
- פרוסות גבינת חמד לייט
									לפסטו:
								
															- 1/3 כוס צנוברים
- 1/3 כוס שמן זית
- צרור בזיליקום
- מלח
- פלפל
- מלח
הוראות הכנה:
- 
								01.
								טוחנים את מרכיבי הפסטו במעבד מזון. 
- 
								02.
								מורחים בעדינות משני צידי הלחם/הלחמנייה. 
- 
								03.
								מניחים בנדיבות עלי רוקט, פרוסות גבינת חמד לייט 5% ופרוסות עגבנייה. 
- 
								04.
								בוזקים כמה טיפות שמן זית ומפזרים מעט פלפל שחור גרוס. 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						 
									

