מתכון מחביתה טבעונית | השף הלבן

כריך חביתה טבעונית

חביתה טבעונית? יש דבר כזה והוא אפילו טעים! ככה תכינו בקלות כריך חביתה טבעונית מעורר תיאבון

מאת: אריאל בן חמו
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כריך חביתה טבעונית
צילום: אריאל בן חמו עיצוב: אריאל בן חמו

המרכיבים ל 1:

  • 1/4 כוס קמח עדשים כתומות
  • 1/2 כוס משקה סויה במתיקות מופחתת "תנובה"
  • 1/4 כפית כורכום- לא חובה
  • מלח, פלפל לפי הטעם
  • לשדרוג: פטרוזיליה/ כוסברה/ בצל סגול קצוץ/ פטריות
להגשה:
  • 2 לחמניות
  • ממרח פסטו / ממרח בטעם גבינה
  • ירקות שאוהבים פרוסים: חסה, מלפפון, עגבנייה

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מערבבים היטב קמח עדשים עם משקה סויה עד לקבלת תערובת אחידה וסמיכה, במידת הצורך מוסיפים משקה סויה.

  • 02.

    מוסיפים תבלינים ושדרוגים אם רוצים, יוצקים חצי מהתערובת על מחבת טפלון חמה.

  • 03.

    מטגנים עד שצד אחד מתגבש והופכים.

  • 04.

    מרכיבים את הכריך: חותכים את הלחמניה לחצי, מורחים את הממרח שבחרתם, מוסיפים את החביתה ואת הירקות שבחרתם ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(6)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.