כריך גמבה קראנצ'י עם גבינת טל העמק - טעים וקל להכנה | השף הלבן

כריך גמבה קראנצ'י עם גבינת טל העמק

הטרנד הכי חזק בטיקטוק בתקופה האחרונה: כריך בריאות ללא פחמימה וללא גלוטן, בתוך גמבה! מתכון שחייבים להכיר

מאת: Studio Edge
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כריך גמבה קראנצ'י עם גבינת טל העמק
צילום: Studio Edge עיצוב: Studio Edge

המרכיבים ל 8 מנות:

  • גמבה
  • 3-4 פרוסות טל העמק
  • 2 כפות גבינת נפוליאון בטעם טבעי
  • ירקות חתוכים מכל סוג שאוהבים

הוראות הכנה:

  • 01.

    חוצים גמבה לרוחב ומנקים מגרעינים

  • 02.

    ממלאים כל חצי בשכבות של גבינת טל העמק, גבינת שמנת וירקות

  • 03.

    סוגרים, חותכים באמצע ומגישים

  • 04.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(3)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.