כריך בייגל עם סלט חציל קלוי ומוצרלה | השף הלבן

כריך בייגל עם חצילים, מוצרלה, בצל ירוק קצוץ ועלי רוקט

רעבים בקטנה? קבלו מתכון לכריך בייגל עם פרוסות חציל, מוצרלה, ורוקט עם נגיעות בצל ירוק. מתכון טעים ומשביע של אינס ינאי

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כריך בייגל עם חצילים, מוצרלה, בצל ירוק קצוץ ועלי רוקט
צילום: דרור עינב עיצוב: דלית רוסו

המרכיבים ל1:

  • 1 בייגל חצוי
  • 3 פרוסות דקות של חצילים מטוגנים
  • 2 פרוסות פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • 1 גבעול בצל ירוק קצוץ כולל החלק הירוק
  • 1/4 כוס עלי רוקטאורוגולה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים על הפרוסה התחתונה של הבייגל את פרוסות החציל.

  • 02.

    מוסיפים מעל בצל ירוק ופרוסות מוצרלה.

  • 03.

    מוסיפים עלי רוקט וסוגרים את הכריך עם חלקו העליון של הבייגל.

הכנת? כאן מדרגים
(0)