המרכיבים ל5 מנות:
- חמאת תנובה לטיגון
- כוס חלב "תנובה"
- 2 ביצים
- 5 פרוסות לחם (עדיף לא טרי)
- סוכר לטבילה
הוראות הכנה:
-
01.
שוברים את הביצים לקערה רדודה רחבה. שופכים כוס חלב לצלחת מרק.
-
02.
ממיסים במחבת גדולה מעט חמאה. טובלים את פרוסות הלחם בביצה ואחר כך בחלב (הסדר חשוב מאוד, ככה הטוסט יוצא טוב).
-
03.
מטגנים את פרוסות הלחם במחבת עד שצידן התחתון מזהיב. הופכים ומזהיבים את הצד השני.
-
04.
מוציאים מהמחבת וטובלים בסוכר.
הכנת? כאן מדרגים