טוסט גבינה צהובה, טונה וביצה עלומה
שלוש פרוסות לחם ובתוכן ביצה עלומה, גבינה צהובה מותכת וטונה, כריך מושקע במיוחד ונהדר לארוחת בוקר

המרכיבים ל מנה אחת:
- 3 פרוסות לחם
- חמאה
- 75 גרם גבינה צהובה
- 1/2 קופסת טונה בשמן/במים
- ביצה
- מעט חומץ
- פלפל
- מלח
הוראות הכנה:
-
01.
הכנה:
-
02.
מורחים על הלחם חמאה, בשני צדדיו.
-
03.
מניחים על הלחם גבינה צהובה ועליה את הטונה (כמות לפי הטעם),סוגרים עם פרוסת לחם נוספת ומבצעים את אותה הפעולה גם על הפרוסה הנוספת.מניחים את הפרוסה האחרונה - כך שיוצא סנדוויץ "3 קומות", גם אותה מורחים במעט חמאה.
-
04.
מכניסים לטוסטר (לא משולשים) עד שמשחים.
-
05.
לאחר שמוכן מוציאים - מסמנים בפרוסת הלחם הראשונה במרכז, עיגול עם סכין שמונחת כלפי מעלה ומוציאים את העיגול (גודל העיגול כ3/4 ס"מ לאורכו ולרוחבו.)
-
06.
לביצה העלומה:מרתיחים סיר עם מים ומעט חומץ,כאשר המים רותחים, שוברים את הביצה (שתשאר בשלמותה) מוסיפים אותה לסיר המים הרותחים - בזהירות.לאחר בערך 2 דקות מוציאים את הביצה,מניחים בצלחת וחותכים סביב החלמון את החלבון כך שיצא עיגול כמו העיגול שיצרנו בלחם.
טיימר מופעל
-
07.
מניחים את הביצה העלומה על העיגול המסומן על הטוסט.
-
08.
מוסיפים מעט מלח ופלפל.