מתכון טוסט קוראסון בראנצ' | השף הלבן

טוסט בראנצ'

ארוחת בוקר משודרגת – טוסט קרואסון במילוי גבינת חמד, בצל מקורמל וביצת עין. סלט קטן בצד – ואתם יותר ממסודרים לבוקר.

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טוסט ביתי
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל 1:

  • חמאה
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
  • 1 קרואסון, חצוי לרוחב
  • גבינת חמד פיראוס, חתוכה לפרוסות דקות
  • 1 בצל, פרוס לטבעות ומקורמל
  • 1 ביצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים את פרוסות הגבינה בתוך הקרואסון ומניחים מעל את הבצל המקורמל. מתבלים במעט מלח ופלפל.

  • 02.

    מחממים מחבת פסים. כשהמחבת חמה ממיסים מעט חמאה ומטגנים את הקרואסון 2-3 דקות, עד לסימני צריבה. נופכים את הקרואסון ומטגנים מצידו השני.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 03.

    מטגנים ביצת עין למידת העשייה המועדפת עליכם. מניחים מעל טוסט הקרואסון, מוסיפים מעל מלח ומגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.