טוסט בראנצ'
ארוחת בוקר משודרגת – טוסט קרואסון במילוי גבינת חמד, בצל מקורמל וביצת עין. סלט קטן בצד – ואתם יותר ממסודרים לבוקר.
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							עד 10 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
													צילום: נעמי אבליוביץ'  
													עיצוב: נעמי אבליוביץ'  
						
					
				
			המרכיבים ל 1:
- חמאה
- מלח ים, לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
- 1 קרואסון, חצוי לרוחב
- גבינת חמד פיראוס, חתוכה לפרוסות דקות
- 1 בצל, פרוס לטבעות ומקורמל
- 1 ביצה
הוראות הכנה:
- 
								01.
								מניחים את פרוסות הגבינה בתוך הקרואסון ומניחים מעל את הבצל המקורמל. מתבלים במעט מלח ופלפל. 
- 
								02.
								מחממים מחבת פסים. כשהמחבת חמה ממיסים מעט חמאה ומטגנים את הקרואסון 2-3 דקות, עד לסימני צריבה. נופכים את הקרואסון ומטגנים מצידו השני. טיימר מופעל
- 
								03.
								מטגנים ביצת עין למידת העשייה המועדפת עליכם. מניחים מעל טוסט הקרואסון, מוסיפים מעל מלח ומגישים מיד. 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						 
									

