טוסט ביצה בקן

מתלבטים אם לפנק את הילדים בטוסט או בביצה בקן? לכו על שניהם במתכון פטנט טעים ומפנק

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות

המרכיבים ל מנה אחת:

  • 2 פרוסות לחם
  • פרוסת גבינת עמק "תנובה"
  • 1 ביצה
  • מעט שמן לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים פרוסת גבינה על פרוסת לחם ובפרוסה השנייה יוצרים חור גדול בעזרת קורצן או כוס.

  • 02.

    מניחים את הפרוסה עם החור על הפרוסה הראשונה ומוזגים פנימה ביצה.

  • 03.

    מחממים שמן במחבת ומניחים בתוכו את הכריך. מנמיכים לאש קטנה ומכסים.

  • 04.

    הכריך מוכן כאשר הביצה מוכנה. אוכלים מיד.

הידעת?

* אפשר להכין את הטוסט גם בטוסטר ביתי או בטוסטר משולשים בתוך נייר אפייה.

הכנת? כאן מדרגים
(5)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.