ברוסקטה פטריות יער מושחמות עם קרם רוקפור | השף הלבן

ברוסקטה פטריות יער מושחמות עם קרם רוקפור

מנת פתיחה קטנה ומרשימה שתבשר על ארוחה נהדרת

מאת: שף מאיר עזר "תנובה שף"
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ברוסקטה פטריות יער מושחמות עם קרם רוקפור
צילום: בן יוסטר

המרכיבים ל 6:

  • פלפל גרוס
  • אגוז מוסקט
  • 1 ג'בטה חצויה לאורך
  • 3 כפות מיונז
  • צרור עלי רוקט
  • 5 כפות שמן זית
  • לפטריות:
  • 2 סלסלות פטריות יער
  • 3 גבעולי תימין
  • 2 פרוסות שיני שום טריות
  • ¼ כוס יין לבן
  • 3 כפות שמן זית
לקרם רוקפור:
  • שמנת 15% שומן
  • פלח רוקפור
  • מלח ים

הוראות הכנה:

  • 01.

     • על מחבת חמה מקפיצים את הפטריות, טימין, שום ושמן זית.

  • 02.

    • לאחר כחמש דקות מוסיפים את היין ומצמצמים על ידי בישול עוד כחמש דקות.

  • 03.

    • בסיר קטן מחממים את כל רכיבי הקרם וטורפים היטב.

  • 04.

    • בתנור בחום של 180 מעלות קולים את הלחם עם שמן זית עד הזהבה כ 7 דקות.

    טיימר מופעל
    00:07:00
  • 05.

      הרכבת המנה:

  • 06.

    • על הג'בטה מורחים את המיונז ומפזרים את עלי הרוקט.

  • 07.

    • מניחים את הפטריות החמות.

  • 08.

    • מוזגים את הקרם החם מעל.

הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.