ברוסקטה פטריות יער מושחמות עם קרם רוקפור
מנת פתיחה קטנה ומרשימה שתבשר על ארוחה נהדרת
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: בן יוסטר
המרכיבים ל 6:
- פלפל גרוס
- אגוז מוסקט
- 1 ג'בטה חצויה לאורך
- 3 כפות מיונז
- צרור עלי רוקט
- 5 כפות שמן זית
- לפטריות:
- 2 סלסלות פטריות יער
- 3 גבעולי תימין
- 2 פרוסות שיני שום טריות
- ¼ כוס יין לבן
- 3 כפות שמן זית
לקרם רוקפור:
- שמנת 15% שומן
- פלח רוקפור
- מלח ים
הוראות הכנה:
-
01.
• על מחבת חמה מקפיצים את הפטריות, טימין, שום ושמן זית.
-
02.
• לאחר כחמש דקות מוסיפים את היין ומצמצמים על ידי בישול עוד כחמש דקות.
-
03.
• בסיר קטן מחממים את כל רכיבי הקרם וטורפים היטב.
-
04.
• בתנור בחום של 180 מעלות קולים את הלחם עם שמן זית עד הזהבה כ 7 דקות.
טיימר מופעל
-
05.
הרכבת המנה:
-
06.
• על הג'בטה מורחים את המיונז ומפזרים את עלי הרוקט.
-
07.
• מניחים את הפטריות החמות.
-
08.
• מוזגים את הקרם החם מעל.
הכנת? כאן מדרגים